CAP SERIES: Framtiden startar här

OMFAMNA UTVECKLINGEN

Upptäck CAP SERIES – vår vision för framtiden, där de skyltdockor du älskar och litar på har utvecklats. Det är en blandning av vår pålitliga kvalitet och morgondagens oändliga möjligheter.

ETT BÄTTRE ÖVNINGSHUVUD

En återanvändbar huvudform, ett brett utbud av hårdelar. Dina studenter kan enkelt byta mellan olika hårstrukturer, färger och längder, och kombinera dem för att höja den kreativa resan.

Det ultimata framgångspaketet för studenter
Fem mångsidiga hårdelar, en återanvändbar huvudform och en praktisk torkstativ, alla noggrant utvalda för att stödja en framgångsrik utbildningsresa.

63 workshops i en låda
Vår Håranvändningsguide hjälper lärare och studenter att minimera håravfall, maximera värdet på varje hårdel och genomföra alla 63 workshops i vår grundläggande kosmetologikurs.

Leverera mer, slösa mindre: Vårt logistiklöfte.
Få fler alternativ för lärande hemma eller i skolan med lägre fraktkostnader och platsbesparande design. Cap Series kan enkelt skickas direkt till studenternas hem eller hämtas på din skola, vilket minskar transportkostnaderna.

OMDEFINIERA KREATIVITET

Kliv in i ett universum där kreativitet inte bara uppmuntras, utan krävs. Upptäck Cap Series – ett verktyg som utmanar normen; en duk där den kreativa utforskningen inte har några gränser.

OMKONFIGURERA UTRYMME

Cap Series är skapad för dem som tänker utanför boxen. Dess platsbesparande design erbjuder en värld med färre förvaringsproblem, färre lådor att hantera och enklare transport för studenter.

STYR MOT EN SKUMFRI FRAMTID MED VÅR MILJÖVÄNLIGA, ÅTERVINNINGSBARA HUVUDFORM AV ABS-PLAST – FRÄMJAR KREATIVITET MEDAN VI FÖRSVARAR HÅLLBARHET.

PÅLITLIG PRESTANDA

Upplev hår som aldrig förr med våra omsorgsfullt handimplanterade strån som efterliknar naturliga växtmönster och densiteter. Fördjupa dig i en otroligt verklighetstrogen upplevelse.

ORUBBLIG DEDIKATION

En historia tar sin början när du öppnar en av våra utbildningshårprodukter. En historia som har skapats med omsorg i över 60 år. Så verkligt som det kan bli, våra produkter förkroppsligar konstnärlighet designad för dem som är hängivna sitt hantverk.

ETISK TILLVERKNING, ANSVARSFULL UPPHANDLING OCH INTEGRITET – GRUNDSTENARNA I VÅRT HANTVERK.

MINSKA. ÅTERANVÄND. ÅTERTA!

Gå över till grönt genom att beställa Cap Series idag!

“Dessa hårdelar kommer att förändra spelet när det gäller skyltdockshuvuden.”

ELIZABETH FAYE, HAIR LOVE RETREAT

CAP SERIES-LÖSNING

Hjälp oss minska mängden skumskyltdockor som hamnar på soptippar genom att byta till ett hållbart alternativ.